Lunchmeny

ALLA MATRÄTTER INKLUDERAR RIS, SALLAD, DRYCK OCH KAFFE.

 

MÅNDAG

1. CHICKEN TIKKA MASALA: 105 KR

Kycklingfiléer marinerade i tikka-kryddning, grillade i lerugn och tillagade i smörfrästa kryddor, tomat och nötsås.

 

2. CHICKEN CHETTINAD (MELLANSTARK): 105 KR

Kycklingfiléer som tillagas med kanel, grönchili, färsk ingefära, vitlök, koriander, tamarind och tomat i sås.

 

3. LAMM CREAMY CURRY: 115 KR

Lammkött som tillagas med crème fraiche, tomat, koriander och ingefära i en traditionell currysås.

 

4. BIFF SPENAT: 110 KR

Nötkött som tillagas med stekt bladspenat, ingefära och vitlök i sås.

 

5. DALL PALAK: 99 KR

Gula linser som tillagas med stekt bladspenat, färsk ingefära, tomat, lök, och paprika i en blandning av tre olika såser.

 

6. NAAN: 10 KR

Mjukt bröd med smör som gräddas i vår lerugn.

 

7. VITLÖK NAAN: 15 KR

Mjukt lerugnsbakat bröd, smaksätt med färsk vitlök.

 

LÄSK, LÄTTÖL, MINERALVATTEN: 10 KR

 

 

TISDAG

1. CHICKEN TIKKA MASALA: 105 KR

Kycklingfiléer marinerade i tikka-kryddning, grillad i lerugn och tillagad i smörfrästa kryddor, tomat- och nötsås.

 

2. CHICKEN BASANTI (MELLAN STARK): 105 KR

Kycklingfiléer som tillagas med senapsfrön, färsk ingefära, lök, paprika och koriander i en kryddig gryta.

 

3. LAMM VEGO: 115 KR

Lammkött som tillagas med färsk ingefära och en blandning av grönsaker i curry- och nötsås.

 

4. BIFF CURRY: 110 KR

Nötkött som tillagas med färsk tomat, vitlök, ingefära, lök och paprika i en traditionell currysås.

 

5. MIXED DALL (VEG): 99 KR

Tre sorters linser som tillagas med färsk ingefära, tomat, koriander, lök och paprika i en sås blandning.

 

6. NAAN: 10 KR

Mjukt bröd med smör som gräddas i vår lerugn.

 

7. VITLÖK NAAN: 15 KR

Mjukt lerugnsbakat bröd smaksätt med färsk vitlök.

 

LÄSK, LÄTTÖL, MINERALVATTEN: 10 KR

 

 

ONSDAG

1. CHICKEN TIKKA MASALA: 105 KR

Kycklingfiléer marinerade i tikka-kryddning, grillade och tillagade i smörfrästa kryddor, tomat- och nötsås.

 

2. CHICKEN MADRAS (STARK): 105 KR

Kycklingfiléer som tillagas med kokos, chili, ingefära och koriander i en syrlig sydindisk gryta.

 

3. LAMM LENTIL: 115 KR

Lammkött som tillagas med gula linser, vitlök, ingefära, tomat, lök och paprika i en curry- och tomatsås blandning.

 

4. BIFF KASMIRI (STARK): 110 KR

Nötkött som tillagas med nordindiska kryddor i en tomat- och currysås.

 

5. MIXED VEGETABLE: 99 KR

En grönsaksblandning av potatis, lök, paprika, olika slags bönor mm. Tillagas i curry- tomat- och nötsås.

 

6. NAAN: 10 KR

Mjukt bröd med smör som gräddas i vår lerugn.

 

7. VITLÖK NAAN: 15 KR

Mjukt lerugnsbakat bröd, smaksätt med färsk vitlök.

 

LÄSK, LÄTTÖL, MINERALVATTEN: 10 KR

 

 

TORSDAG

1.CHICKEN TIKKA MASALA: 105 KR

Kycklingfiléer marinerade med tikka- kryddning, grillade i lerugn och tillagade med smörfrästa kryddor i en tomat- och nötsås.

 

2. CHICKEN JALFRAZI: 105 KR

Kycklingfiléer som tillagas med färsk grön chili, ingefära, lök, paprika, Tomat och koriander i en stark gryta.

 

3. LAMM KOFTA MASALA: 115 KR

Lammfärsbullar marinerade och grillade, som tillagas med smörfrästa kryddor i en tomat- och nötsås.

 

4. BIFF CURRY: 110 KR

Nötkött som tillagas med färsk vitlök och ingefära i en traditionell curry sås.

 

5. CHANA MASALA (VEG): 99 KR

Gula linser som tillagas med färsk ingefära, koriander, kummin, lök och paprika i en blandning av tre olika såser i en gryta.

 

6. NAAN: 10 KR

 

7. VITLÖK NAAN: 15 KR

Mjukt lerugnsbakat bröd, smaksätt med färsk vitlök

 

LÄSK, LÄTTÖL, MINERALVATTEN: 10 KR

 

 

FREDAG

1. CHICKEN TIKKA MASALA: 105 KR

Kycklingfiléer marinerade med tikka-kryddning, grillade i lerugn och tillagade med smörfrästa kryddor i en tomat- och nötsås.

 

2. CHICKEN SAMBAL (MELLANSTARK): 105 KR

Kycklingfiléer som tillagas med ingefära, vitlök, paprika, tomat, lök och koriander i en kryddig gryta med tydlig smak av citrus.

 

3. LAMM SPENAT: 115 KR

Lammkött som tillagas med stekt bladspenat, färsk ingefära, tomat, vitlök och paprika i en gryta.

 

4. BIFF JALFRAZI (STARK): 110 KR

Nötkött tillagad med färsk grön chili, lök, paprika, tomat och koriander i en curry- och tomatsås blandning i en stark gryta.

 

5. PALAK VADJI (VEG): 99 KR

Stekt bladspenat tillagad med färsk vitlök, ingefära, tomat, lök och paprika i en blandning av tre olika såser.

 

6. NAAN: 10 KR

Mjukt bröd med smör som gräddas i vår lerugn

 

7. VITLÖK NAAN: 15 KR

Mjukt lerugnsbakat bröd, smaksätt med färsk vitlök.

 

LÄSK, LÄTTÖL, MINERALVATTEN: 10 KR

 

KÖKET REKOMMENDERAR

 

 

Måndag

MIXED THALI: 130 KR

Tre små rätter som Chicken, tikka masala, Lamm curry och Dall palak i en tallrik. Ris och sallad ingår.

 

CHICKEN TIKKA SIZLAR: 115 KR

Kycklingfiléer marinerade med tikka- och tandoori kryddor som grillas i lerugn och serveras med en speciell sallad i rykande järnform direkt på bordet. Varm sås vid sidan.

 

PALAK PENNER (VEG): 115 KR

Stekt bladspenat och hemlagad färskost tillagas med ingefära, tomat och vitlök i en blandning av tre olika såser.

 

 

Tisdag

MIXED THALI: 130 KR

Tre små rätter som Chicken tikka masala, Lamm vego och Mixed dall i en tallrik. Ris och sallad ingår.

 

PALAK PANEER: 115 KR

Stekt bladspenat och hemlagad färskost som tillagas med ingefära, tomat, vitlök och paprika i en blandning av tre olika såser.

 

SHIK KEBAB SIZLAR: 115 KR

Lammfärsrullar som marineras i en speciella tikka- kryddor, grillas i lerugn och serveras med färsk paprika, tomt, gurka, lök, citron och koriander i en speciell rykande järnform direkt på bordet. Varm sås vid sidan.

 

 

Onsdag

MIXED THALI: 130 KR

Tre små rätter som Chiken tikka masala, Lamm lentil och Mixed vegetable i en tallrik. Ris och sallad ingår.

 

ALAK PANEER: 115 KR

Stekt bladspenat och hemlagad färskost tillagas med ingefära, tomat och vitlök i en blandning av tre olika såser.

 

GARLIC CHICKEN SIZLAR: 115 KR

Kycklingfiléer marinerade med färsk vitlök och tikka- kryddor, grillas och serveras med färsk paprika, rödlök, tomat, gurka, citron och koriander i en speciell rykande järnform direkt på bordet. Varm sås vid sidan.

 

 

Torsdag

MIXED THALI: 130 KR

Tre smårätter som Chicken tikka masala, Lamm kofta och Chana masala (veg) i en tallrik. Ris och sallad ingår.

 

PALAK PANEER: 115 KR

Stekt bladspenat och hemlagad färskost som tillagas med ingefära, tomat, lök och paprika i en mild curry- och nötsås blandning.

 

CHICKEN TIKKA BALTI: 115 KR

Kycklingfiléer marinerade i tikka- och tandoorikryddor, grillas och tillagas med färsk ingefära, lök, tomat, paprika, vitlök och koriander i en sås blandning.

 

 

Fredag

MIXED THALI: 130 KR

Tre smårätter som Chicken tikka masala, Lamm spenat och Palak vadji ihop på en tallrik. Ris och sallad ingår.

 

PLAK PANEER: 115 KR

Stekt bladspenat och hemlagad färskost tillagas med färsk ingefära, tomat och vitlök i en curry- och nötsås blandning.

 

GARLIC TIKKA BALTI: 115 KR

Kycklingfiléer marinerade med färsk vitlök och tikka-kryddor, grillas och tillagas med färsk ingefära, tomat, koriander, lök och paprika i en curry- och nötsås blandning.